Onze missie
Kadokabinet biedt je graag een totaalconcept aan met de leukste dingen om te geven en te krijgen. Wij vinden het niet alleen zelf leuk om cadeautjes te krijgen (en we zijn ervan overtuigd dat iedereen dat leuk vindt). We vinden het vooral leuk om iets te geven en daarmee een glimlach op iemands gezicht te toveren. En we willen iedereen inspireren om hetzelfde te doen.
Naast cadeautjes bieden wij ook kaartjes, inpakmateriaal, ... om het geven nóg leuker te maken.
Vind je toch nog niet helemaal wat je zoekt, of heb je nog een leuk (cadeau-)idee dat ontbreekt op onze webshop? Aarzel zeker niet om het ons te laten weten, we zijn benieuwd!

Onze visie
Wij vinden het belangrijk om -waar mogelijk- te focussen op duurzaamheid. Daarom bieden we niet alleen bloeikaarten en bloeipotloden aan, maar letten we er ook op dat alle textiel die gebruikt wordt voor de gepersonaliseerde cadeautjes op een eerlijke manier werd gemaakt en zonder al te veel chemicaliën. Je kunt bij ons ook thermossen en drinkflessen vinden die ervoor zorgen dat éénmalig gebruik van koffiebekers of plastic flessen overbodig wordt en bovendien zijn deze volledig BPA vrij. 
Dit zijn uiteraard maar enkele voorbeelden. Onze producten worden voor de verzending verpakt met gerecycleerd karton & opvulling (geen nood, dit is even stevig als een gewone doos) en vooral: zo weinig mogelijk plastic. Mocht je toch plastic (vb. bubbeltjesplastic) in je pakketje vinden, dan is dit ook een hergebruik van de pakketten die wij krijgen van onze leveranciers. In onze zaak willen we Single-Use-Plastic zoveel mogelijk beperken!

Wie zijn we?
We? --> Kadokabinet is een one-woman business, kleinschalig en persoonlijk. Lady in charge: Sien Van Laethem.
WE!  --> uiteraard met de onvoorwaardelijke steun (en inpalming van ons huis voor alle stock, hihi) van mijn wederhelft.
 

 


Algemene voorwaarden

 

Deze Voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u met onderstaande voorwaarden akkoord te gaan en verantwoordelijk te zijn over uw daad van aankoop.

KADOKABINET (verkoper) is gevestigd op volgend adres :
Boldersdreef 16
8210 Veldegem
België

BTW nr : BE00666.743.752

1. Algemene info:
Kadokabinet is een webshop met cadeauartikelen, kaartjes en inpakmateriaal.

2. Bezorgen van de bestelling:
Bestellingen die geplaatst en betaald worden vóór 12u, worden binnen de 2 werkdagen behandeld. Uw bestelling wordt pas afgehandeld eens wij de betaling ontvangen hebben.
Wij versturen alle pakketten met B-post. Normaal ontvangt u uw pakket 2 à 3 werkdagen na bestelling
LET OP! Bovenstaande geldt niet voor de gepersonaliseerde artikelen. Deze worden +/- 1 week na bestelling geleverd. Indien u ook niet-gepersonaliseerde artikelen bestelde, worden deze, samen met de gepersonaliseerde artikelen, +/- 1 week na bestelling & betaling geleverd. Heeft u bepaalde zaken toch dringender nodig, kunt u ervoor kiezen om de niet gepersonaliseerde artikelen direct te laten verzenden. Dan wordt er ook 2x verzendkosten aangerekend.
Verzending is gratis vanaf €85
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen. Dit kan in ons afhaalpunt te 8210 Veldegem en dit enkel tijdens de openingsuren en na ontvangst van een e-mail met bevestiging dat je pakketje klaarligt. Adres en openingsuren van het afhaalpunt staan duidelijk vermeld onderaan de website van kadokabinet. Het is niet mogelijk om buiten de openingsuren je pakket op te halen. Passen deze uren niet, kies dan voor verzenden. Het is tevens niet mogelijk om bestellingen op te halen op het vestigingsadres van Kadokabinet of SKEP.

3. Prijzen
Alle prijzen worden uitgedrukt in euro en zijn inclusief btw. De prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van fouten. Wij zijn niet aansprakelijk voor gevolgen van deze fouten en kunnen niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn.

4. Intellectuele eigendomsrechten
De inhoud van deze website, inclusief foto`s, merken, logo’s, product- of bedrijfsnamen, teksten e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan Kadokabinet of derden.

5. Herroepingsrecht
Retourneren is mogelijk voor de niet-gepersonaliseerde artikelen tot 14 dagen na levering. Indien u wenst af te zien van uw aankoop, dient u dit binnen 14 dagen te melden aan Kadokabinet. De artikelen moeten in originele verpakking, op eigen kosten en risico teruggestuurd worden. Indien we de aangekochte artikelen in goede staat terug ontvangen, wordt het aankoopbedrag van de geretourneerde goederen binnen de 30 dagen teruggestort op uw rekening.
Gepersonaliseerde artikelen: Gezien het persoonlijke karakter van deze producten, is retourneren helaas niet mogelijk. Indien zich een productiefout voordoet, neem dan zo snel mogelijk contact op met ons.

6. Aansprakelijkheid
Wij doen ons uiterste best om alle artikel vermeld op kadokabinet.be zo exact mogelijk weer te geven en te omschrijven. Mocht er zich toch een fout voordoen, afwijkende kleur zijn, ander formaat dan verwacht, ... dan kunnen wij hier niet aansprakelijk voor gesteld worden. Kadokabinet kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die onstaat uit het gebruik van de informatie op deze site. Mocht u onjuistheden vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren. De inhoud van de site kan ten allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden.
Kadokabinet geeft geen garanties voor de goede werking van de site en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor een slechte werking of tijdelijke onbeschikbaarheid van de website noch voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.
Kadokabinet kan in geen geval tegenover wie dan ook, op eender welke wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze of andere websites als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma`s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker. De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina`s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan. Kadokabinet verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap hebben over de inhoud of over andere kenmerken van externe websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

7. Betalingsvoorwaarden
Online bestellingen worden pas in behandeling genomen na ontvangst van de betaling.
Bestellingen op factuur zijn te betalen binnen de 14 kalenderdagen. Vanaf 1maand na vervaldatum wordt een aanmaningskost van 10% van het factuurbedrag in rekening gebracht + €15,00 administratieve kosten.

8. Privacy
Alle privé gegevens worden enkel gebruikt voor de verzending, afhandeling en beoordeling van je bestelling (en voor nieuwsbrieven, indien u zich daarvoor heeft aangemeld). Uw gegevens zullen nooit aan derden ter beschikking gesteld worden.

De verkoop waarop deze verkoopsvoorwaarden betrekking hebben, is onderworpen aan het Belgisch recht. Alleen de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Brugge zijn bevoegd.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Kwaliteitslabel Vlaamsewebwinkel

© 2017 - 2024 KADOKABINET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel